Obama’s nieuwe moraal heerst in NL

In z’n State of the Union speech haalde hij een truc uit over de klimaatdiscussie. Hij gebruikte overtuigend klinkende intonatie om aan te geven dat het afgelopen was met het gehannes en voor eens en altijd nu duidelijk was, “there IS global warming”. Het publiek viel hiervoor als een blok en applaus was zijn deel, hier stond eindelijk een echte leider.. Het probleem echter is dat het feit dat de aarde opwarmt helemaal niet ter discussie staat, de vraag is OF de mens hiervoor verantwoordelijk is, want dat zou de enorme investeringen verantwoorden die nodig zijn dit te verbeteren. ik zag plotseling heel duidelijk dat hier een man stond die niet te vertrouwen is.
Het is een acteur die een overtuigende toespraak kan neerzetten, een toespraak voorzien van alle strategische elementen door een team van spindokters en schrijvers. Een politiek middel zwaar ondersteund door valse emotie.
In deze speech werd de emotie zwaar aangezwengeld door op een arme drommel te spelen die zwaar invalide uit een militair project kwam.
Wat deze emotie zo vals maakt is dat deze doelbewust wordt ingezet als politiek middel.
Obama is hier een meester in en wordt daarbij geholpen door een massaal deel van de pers, nationaal en internationaal. Corrupte journalistiek is het grote gevaar voor democratie.

Wereldleider Obama verkracht het belangrijkste goed, de moraal. Net zoals een van z’n voorgangers, Bill Clinton, dat deed door openlijk te liegen en er mee weg te komen.

De nieuwe moraal: Goed is waar je mee weg komt.

Dit is de atheïstische moraal van de D66PvdAVVD mensen, een moraal die op lange termijn alleen maar tot meer problemen leidt.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s