De pers tracht Wilders tot verliezer uit te roepen

De pers is verbaasd over de montere Wilders, ze hadden de PVV liever voor dood verklaard, zoals ze al zo vaak tevergeefs hebben gedaan. De haat zit diep.

Deze uitslag is teleurstellend, maar de gevaarlijke Turkijetruc van Rutte en de andere pro-EU-mannetjes was succesvol en doorslaggevend. Het blijft natuurlijk gevaarlijk, roekeloos en uiterst onverantwoordelijk gedrag, maar dat is de politiek als het er echt om gaat. We zijn de moord en doodslag uit de geschiedenisboekjes echt nog niet zo ver ontgroeid. Zie de weerstand tegen Trump, voor Links is democratie alleen een feestje als ze de baas zijn.

Het realisme van Wilders is weliswaar onverslaanbaar op lange termijn, want waarheid aan zijn kant, maar op korte termijn kan de corrupte media de boel aardig verstoren.

Het is een samenspel van kwade krachten die de samenleving op alle niveaus gijzelt; Onderwijs, jonge geesten worden gehersenspoeld met linkse wanen; Wetenschap, realistisch immigratie kritisch onderzoek wordt bestreden; Justitie, realiteitszin draait alleen rond het verstoorde wereldbeeld van D66 waar nationaliteit gelijkgeschakeld wordt aan ras wanneer dat uitkomt, Grootkapitaal (Global capitalism), wil geen onrust om de inkomsten veilig te stellen en ontkent het immigratieprobleem niet alleen maar spint er garen bij door lage lonen; Koningshuis, zie grootkapitaal; ik vergeet er nog een hele lijst, maar het idee is wel duidelijk zo dacht ik.

Ondertussen bikkelt Wilders rustig door en wordt zijn stem in de wereld alleen maar sterker. Winst, regeringsdeelname of misschien zelf premierschap zijn niet de enige manier om invloed te hebben en dingen daadwerkelijk recht te zetten. Zie hoe VVD en CDA qua inhoud opschuiven: dubbele nationaliteit, criminele buitenlanders uitzetten, of hoe CU-leider Segers het met hem eens was tijdens het slotdebat over islam.

Ook het EU monster begint te begrijpen dat ze niet op deze massa-immigratie-weg kunnen doorgaan. Dankzij de inspanningen van mensen als Wilders, Le Pen, Trump, en inmiddels een groeiend aantal anderen.

Bij de gedoogconstructie met CDA en VVD hebben we kunnen zien hoe de ‘partners’, die Wilders gedoogsteun nodig hadden om hun vingerlikkende rechtse beleid uit te voeren, er in werkelijkheid op uit waren hem uit te schakelen. Het smerige opzetje met Knapen van het CDA, wordt Wilders tot op de dag van vandaag, met hulp van welwillende nepnieuws media nagedragen. Het etiket ‘wegloper’ blijft hem achtervolgen, hoe onterecht dat ook is.

Wilder als premier, zou een veelvoud aan backstabbers achter z’n broek aan krijgen, Nederland is gewoon te verrot voor helend realisme. Te veel subsidieslurpers of andere profiteurs zien dan hun inkomsten bedreigt, en gaan over tot guerrilla oorlog. Het kwaad zit te diep.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s